fredag 19 februari 2010

Kiss, bajs och hockey!

Ibland går det fort. Boysen fick vara utan blöja en stund nu ikväll. Hann det gå ett par minuter tills C kissade på mattan och medans jag torkar kryper D upp på kudden och kissar. Bäst att hämta blöjor. He he tänkte D och passade på att bajsa ur sig lite på golvet. Så lite mys innan läggdags blev underbar städning! Icke att förglömma är att i samma stund spelar Sverige hockey-match i OS, alltså en pappa som befinner sig på andra sidan Atlanten trots att han sitter i soffan! =)

Det är inte kul att lägga dem just nu! Vet faktiskt inte hur jag skall agera, hur hård och bestämd man skall vara. Allt de vill är att stå upp i sängen fast de igentligen inte orkar. De grinar när de står upp, på ett sätt känns det som om det också har att göra med att de blivit lite mer mammiga. Helst vill det att man ska ta upp dem, och skulle man lägga sig i vår säng så skulle de förmodligen somna omedelbart. Klart att det är det jag helst vill men vet också att jag och S då kommer att sova uselt. Ja ja det finns värre saker... Kommer på mig själv att först reagerar man ganska starkt när det kommer en motgång, vill ju så gärna att allt bara ska flyta på. Men inser efter ett tag att det är livet...bara att göra det bästa av det.

Hemma hos farmor och farfar finns det jätte fina gamla dalamålningar i rummet där vi äter. Lilla C är otroligt fascinerad över detta konstverk, han sitter och tittar, skrattar, skriker och pratar med dessa målningar. Det är kurbits och vyer med kyrkan här i Leksand och är igentligen inte så roande för barn men C gillar dom skarpt.

Börjar längta ner mot Södermanland, nästa helg beger vi oss ner! JIHUUUUU!

Inga kommentarer: