onsdag 14 oktober 2009

En olycka händer så lätt!

Om jag inte såg helt fel så var det -10 grader nu i morse, de e kallt innan man hunnit vant sig. Tur att vi är inne och myser. Frukost är precis avklarat både för boysen och mig. Det visade sig att C har börjat älska gröt över en natt, idag bara smaskade han i sig som han aldrig gjort annat. Det blev faktiskt lite stressigt att mata båda samtidigt. De kräver båda ett högt tempo på antal skedar mat i minuten samtidigt skall man ta ut deras händer som hamnar i munnen när de tycker det går för långsamt.

Igår när vi badade så märkte jag hur tuff C var i vattnet, han känner sig mer trygg i badkaret än i den stora poolen medans D inte bryr sig om det. C vill även att det ska vara varmt vatten annars tycker han det är lite jobbigt att komma i.

Ja just nu sitter de i sina babysitters och bajsar, alltid samma procedur efter frukost, det är perfekt!

Vi har ju haft som alla har små gulliga figurer som hänger i vagnen som boysen kan kolla på, vi har haft en elefant och groda sedan fick vi jätte söta dinglisar av S kusin som vi har haft men i fredags tyckte pappa att det var dags för något nytt. Det blev en basketboll och en amerikanskfotboll som hänger i deras vagn nu! Sött, riktiga sportkillar ;) hi hi

Igår var det babyöppet som vanligt. Jag hann duscha, tvätta håret och även blåsa håret men kände sen att det inte var värt det då klockan blev för mycket och boysen blev alldeles för trötta. När de skall kläs på och vi ska ta oss i väg blir så mycket jobbigare när de skriker. Har nu två åkpåsar i vagnen och det funkar bra, smidigt att lägga ner dem där i och det är varmt! Det blev en grön färg på åkpåsarna som blev snyggt till vår svarta vagn. Ja ja nog om det när vi väl kom fram sov båda men C vaknade ganska snart. Konstigt nog så sover alltid en när jag är där, kanske vill de vara snälla och har pratat ihop sig om att vara vaken varannan gång. När alla bebisarna låg där på madrasser och snackade med varandra la C på en riktigt charmoffensiv mot en liten tös. C låg på mage och tösen F låg också på mage men lutade sitt lilla huvud mot C rumpa som en liten kudde. Ja då la C av en riktigt prutt charmtroll som han är men F låtsades som ingenting och förstod nog att en olycka händer så lätt! Ett gott skratt fick vi i alla fall.

Oh förresten så går D baklänges med stolen, han har säkert tagit sig hela 5 m bakåt sammanlagt!

2 kommentarer:

isblomma sa...

Haha, ja han var riktigt charmig mot min lilla tös igår ;P Fast, hon verkade ju flirta på lika bra en stund senare ändå... Det blir nog de två ska du se ;)

Anonym sa...

Va roligt att höra att du följer oss. Tack!

Mvh Elisabeth