lördag 17 oktober 2009

Vinden har vänt

I går morse hände det, D vände sig!!!!! Tänk vad lycklig en mamma kan bli. Nya grejer varje dag ser man. D vaknade vid 4 igår natt käkade och bestämde sig sedan för att vara vaken och ligga och snacka. Jag och S var ju då inte lika pigga så D fick babbla på med en halvsovandes förälder på vardera sida. Strax efter 5 kom vi till ro och han väl sova knappa timmen innan S klocka ringde och då var det verkligen slut sovet. Det var nog en uppladdning av D för att han visste att han skulle göra ett seriöst försök att vända sig! =)

Trots riktigt höstregnrusk så åkte vi iväg på mamma lunch på Siljan, boysen var nyätna och pigga. Brukar se till att minst en är mätt och nöjd när vi ska ut fika men igår blev det inte så. Boysen uppförde sig och snälla snälla M som var barnfri hjälpte mig med C.

Det blev långlunch vilket var mysigt då det var sånt busväder utanför. Det blev fredagsmys med tacos och goa goa vänner. Det blev kärt möte med farbror T sent på fredagskvällen.

Så skönt i morse när S kan ligga kvar i sängen och mysa med oss, en hel timma tror jag vi höll ut. Har märkt att D kommit på att om han börjar skrika jätte argt ja då går vi upp och leker, så det är så det slutar som oftast.

Boysen smaskar sin gröt på morgonen och det flyter bättre och bättre med matningen och det märks verkligen att de mättar lite bättre för de klarar sig nån timme längre och sover otroligt bra i vagnen. Besök på siljan även idag och boysen börjar nu bli vana fikar-killar!
Idag har det vart en riktig family day och det har vart supermysigt. Familjen har blivit större och det gillar vi skarpt!

Det flyter på bra nu med boysen, smidigt idag när vi skulle äta så låg de filt på golvet eller satt i deras babysitters helt nöjda. Men nåt inom säger mig att jag ska njuta för när de blir mobila går det inte att släppa dem med blicken. =) Jag lever verkligen här och nu och det är väl lika bra.

Idag tänkte vi till när vi packade för en middag hos farmor och farfar. Vi packade i pyjamasar så vi kunde klä på dem innan de somnade in för kvällen hos dem så var det bara att lyfta dem rakt ner i sängen från vagnen. Kan tyckas självklart men det tar tid innan man kommer på alla praktiska lösningar.

Har märkt att D har börjat att vara lite reseverad mot en del männsikor, underläppen putar lite extra och det kan till och med komma en liten tår.

Trött trött är jag nu...

1 kommentar:

Vanliga mamman sa...

Way to go D! Snart stundar härliga tider för mammi och pappi när du kan mer än vända dig ;)
Jaa du, ha med pyjamas är en super lösning, och en gossig filt så mankan bära dem direkt till sängen :) Kram på er!