måndag 5 oktober 2009

Mammi vecka!

Vaknade vid 7.30 i morse piggare än vanligt och anledningen var att mamma/mormor skulle komma med tåget på förmiddagen!

Sagt och gjort vid strax efter 11 satt hon i vår bil och vi betsämde oss för en lunch på Siljan! Boysen hade ätit vid 9 och var trötta så vi bara bar in bilstolarna och satte oss. C vaknade mitt i maten men vad gör de när vi åt sallad som kan vänta. Han vaknade lite för tidigt och det första han såg var mormors ansikte så han blev lite ledsen först, men efter ett tag satt han och dreglade för fulla muggar på mormor. D missade hela lunchen eftersom hann befann sig i sina drömmar. Alldeles lagom med en vaken bebis. Faktiskt så blev C lite grinig och skrek på väg hem men väl hemma var han hur nöjd som helst.
Jag och mamma matade varsin bebis och lite senare drog vi iväg på promis in till noret för att handla mat. Boysen sov sååå gott hela tiden så vi satte oss på uteservering med filtar omkring oss och njöt att latte och choklad med vispgrädde! Hur j-a mysigt är inte det. Det är inte varje dag jag får chansen att sitta så där med mamma.
Mamma ville in på sina favorit affärer och tiden gick och jag kände att det börjar nog kurra i boysens magar och vi hade ej mat med. Tänkte för mig själv att mamma tror att det är lördag och enda chansen att gå på Lantliv för henne innan hon ska åka hem, men det e de inte för en hel vecka ska hon vara här. Så det lär bli minst ett besök till.

Lugn och mysig kväll ni vet, god mat, bada med boysen och nybakad bulle från svärmor! Fika bröd det e grejer det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men åååh, vad härligt!!! Hälsa mormor så gott och njuuut nu av er vecka tillsammans!! Pöss!/Susan